18009, м. Черкаси
kanc@obllik.ck.ua
Реєстратура поліклініки:   (0472) 31-90-84   
Стіл довідок:   (0472) 31-90-83
Факс: +380 (472) 37-62-92

10.02.2023 року відбулося засідання підсумкової медичної ради обласної лікарні

10.02.2023 року відбулося засідання медичної ради „Про підсумки роботи лікарні за 2022 рік та основні завдання на 2023 рік”. В роботі медичної ради приймали участь перший заступник голови Черкаської ОВА Наталія Кравченко,  начальник управління охорони здоровʼя Антонина Уманець, військові координатори: полковник медичної служби Володимир Бондаренко та підполковник медичної служби Людмила Поліщук.

Директор КНП „ЧОЛ Черкаської обласної ради” Віталій Шило в своїй доповіді зазначив позитивні зрушення в організації роботи лікарні та її структурних підрозділів, збільшення обсягів та покращення якості надання медичних послуг, впровадження сучасних методів діагностики та лікування.

Зупинився на поліпшенні матеріально-технічної бази та відзначив активну участь в цьому процесі органів місцевої влади, а також благодійної допомоги, наданої  ТОВ «ЛІВІН», благодійними фондами: «МХП-Громаді», Європейським регіональним Бюро ВООЗ, Фондом ООН у галузі народонаселення, фірмою Simmens, АТ «УкрЗалізниця», ФОП Васильченко та партнерів з Польщі, Латвії та Литовської республіки.

Важливим напрямком роботи закладу в минулому році стала організація надання медичної допомоги військовослужбовцям, що  було позитивно оцінено присутніми на медичній раді Наталією Кравченко та Антониною Уманець, а також військовими координаторами Володимиром Бондаренком та Людмилою Поліщук.

Визначені основні завдання роботи колективу на 2023 рік. А саме: поліпшення матеріально-технічної бази та інформатизація закладу; підвищення заробітної плати  медичним працівникам; впровадження сучасних хірургічних методів лікування мозкових інсультів, розширення видів малоінвазивної хірургії; збільшення кількості та асортименту послуг з медичної реабілітації, виконання заходів, передбачених програмою „Трансплантологія” тощо.